Сензорна соба во О.У„Тошо Арсов“-Штип

Oпис

#Заедно да создадеме нова средина, мулти-сензорен дом во ОУ. „Тошо Арсов“ – Штип, со смирувачко опкружување, каде лицата со посебни потреби ќе ја вратат контролата врз своите емоции кога ќе се чувствуваат престимулирани и кога ќе им е потребно време за одмор.

Да направиме разлика и да допринесеме за брза реализацијата на квалитетни системски промени, во насока на унапредување и приспособување на инклузивното образование за секое дете.

Потребната сума за реализација на оваа иницијатива е 417 000 денари.

СО МАЛА ДОНАЦИЈА, ДО ОГРОМНА РАЗЛИКА И НАСМЕВКА!

ЗА НИЕДНО ДЕТЕ ДА НЕ СЕ ИЗОСТАВИ, БИДЕЈЌИ СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ЕДНАКВО ОБРАЗОВАНИЕ!

Коментари

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сензорна соба во О.У„Тошо Арсов“-Штип”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *