Кога не можеш сам

ЗАЕДНО е иницијатива за развој на локалната заедница. Како Фондација на заедницата, ЗАЕДНО прибира донации и ресурси од локални донатори и истите ги враќа во заедницата, финансирајќи решавање на локални проблеми.

ЗАЕДНО ја промовира локалната филантропија, ја мобилизира локалната заедница и заедно ги решаваме локалните проблеми!

Купи производ

Уникатни производи

Донирај

Придонеси за локалната заедница

Биди Филантроп

Хуманоста започнува од дома, но не треба да застане таму.

УНИКАТНИ ПРОИЗВОДИ

Погледнете ги тековните акции и иницијативи за кои се прибираат средства. Со Вашата донација и/или купување на некој од производите, придонесувате за реализирање на некоја од тековните иницијативи. Избери производ за себе а воедно донирај за локалната заедница.

УНИКАТНИ ПРОИЗВОДИ ПО НАЈДОБРИ ЦЕНИ!
ЗАЕДНО можеме да ја направиме подобра нашата локална заедница!

Производи со лого #Заедно!

2 производа по цена на 1

Маица

300ден

Приврезок (отварач)

(бесплатно)

Партнери

Најкупуван производ

Ова е најкупуваниот производ за оваа недела.

Најнов производ

Платнена Еко Торбичка