Контакт

Контакт информации

Јавете се или испратете порака преку нашата онлајн контакт форма. Ќе се обидеме да ви дадеме повратен одговор во најбрз можен рок!

Телефон и електронска пошта

Тел./Факс: +389 (0)32 / 383 116
E-mail: info@frlz.org.mk

Адреса

ул. Страшо Пинџур бр. 66/1
2000 Штип, Македонија

Работно време

Понеделник – Петок : 09:00–17:00

Испратете ни порака

Користете ја формата подолу за да стапите во контакт со нашиот тим.